Naar inhoud Naar navigatie

Afvalinzameling

Dusseldorp Inzameling en Recycling zorgt voor een milieuverantwoorde inzameling en verwerking van uw afvalstoffen. Met modern materieel halen we het afval waar mogelijk brongescheiden bij u op. Zowel over de diverse soorten afvalstromen als over de containertypes en de brancheconcepten die wij ontwikkeld hebben, vertellen we u graag meer. Via het menu, of onderstaande keuzes, kunt u meer informatie lezen over het door u gewenste onderwerp. 

Heeft u nu al vragen over onze servicegerichte afvalinzameling en wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt contact opnemen via 0900-0955 of u vult ons contactformulier in, wij beantwoorden uw vraag dan zo spoedig mogelijk.

Voor particulieren:
In en rond uw woning ontstaat afval. Op de pagina afvalinzameling voor particulieren leest u meer over het scheiden van afvalstoffen, de mogelijkheden om afval weg te brengen naar onze reststoffencentra of welke containers wij bij u kunnen plaatsen.

Bedrijfsafval:
Bedrijven produceren afval, daar is geen ontkomen aan. Wel is het de moeite waard om de mogelijkheden van brongescheiden inzameling van afval te bekijken. Enkele afvalstoffen zijn zelfs wettelijk verplicht om gescheiden af te voeren. Wij nemen graag met u de mogelijkheden door.

Papierafval:
Papier en karton zijn afvalstoffen die goed recyclebaar zijn. De vezels waar papier uit bestaat, kunnen tot wel 7 keer hergebruikt worden in nieuwe producten. Het loont om deze afvalsoort apart te houden. Op de pagina Papierafval leest u meer over dit onderwerp.

Gevaarlijk Afval:
Dusseldorp Inzameling en Recycling is uw partner voor het afvoeren van Gevaarlijk Afval uit uw bedrijfsprocessen. Oplosmiddelen, afgewerkte olie of beitsbaden, onze specialisten hebben alle kennis om conform wet- en regelgeving het afval op te halen en te laten verwerken.

Oliehoudend afval:
Dusseldorp is al jarenlang sterk vertegenwoordigd in de automotive sector. Met onze specifieke inzameloplossingen voor bijvoorbeeld oude oliefilters, ontzorgen we u volledig door op vaste momenten bij u langs te komen. Ook het ledigen en reinigen van bijvoorbeeld olie/water/slibafscheiders hoort tot onze specialiteiten.

Bouw- en sloopafval:
Voor diverse grote en kleine bouwbedrijven, maar ook voor particulieren, zijn wij de vertrouwde partner voor de afvoer van bouwgerelateerde afvalstoffen.

Branchegericht afvalmanagement:
Dusseldorp heeft voor diverse branches het Dus-Recycle programma ontwikkeld. Voor iedere branche zijn er brongescheiden inzamelmogelijkheden voor de vrijkomende afvalstoffen binnen uw onderneming.

Containersoorten:
Verschillende bedrijven, verschillende afvalstoffen en verschillende hoeveelheden afval vragen om een breed pakket van containersoorten. Op deze pagina leest u over de diverse afvalcontainers die Dusseldorp bij u kan inzetten.

(Semi) overheid:
Voor de diverse overheidsinstanties is Dusseldorp ook de aangewezen partner als het gaat om de inzameling van afvalstoffen. Door onze brede kennis van recyclingsmogelijkheden, zoeken we met u altijd naar de juiste economische en milieuverantwoorde balans tussen brongescheiden inzameling en milieuverantwoorde verwerking van de afvalstromen.

Referenties

RSS

Kies een referentie

 • Intermetzo: het voordeel van schaalvergroting
 • Afvalscheiding op evenement 'De Groene Dagen'; Dusseldorp realiseert het
 • Provincie Gelderland kiest voor ondergrondse inzameling
 • Oog voor een schone omgeving
 • De lat ligt hoog op Sportcentrum Papendal
 • De creatie van de meest exclusieve jachten in de wereld.
 • Van Merksteijn International: Dusseldorp betrouwbare partner
 • BVA Auctions groeit samen met Dusseldorp
 • Bovag afvalinzameling : Kusters in Overloon
 • Meilink Borculo: De markt vraagt om continue verbetering

Contact

Contactformulier zijbalk IR

 •      
 • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.