Naar inhoud Naar navigatie

Bedrijfsafval

Onder bedrijfsafval wordt al het afval verstaan dat vrijkomt bij bedrijven. Het gaat hierbij doorgaans om een grote verscheidenheid aan afvalstoffen, waarvan een groot deel gerecycled kan worden. Dusseldorp kan alles op dit terrein voor u regelen en verzorgen, zodat u nauwelijks omkijken heeft naar uw bedrijfsafval.

Verschillende containers
Middels verschillende containers kan zo bijvoorbeeld papier en karton, folie en gevaarlijk afval  gescheiden worden van het restafval. Uw bedrijf heeft hierbij de keuze tussen een aantal soorten containers. Zo zijn er de bekende rolcontainers, waarbij u kunt kiezen uit een inhoud van 140 tot 5.000 liter; er zijn perscontainers, eventueel leverbaar met kantelmechanisme, en er zijn ondergrondse inzamelsystemen die mooi in het straatbeeld passen.  U kunt kiezen voor een semi-ondergrondse afvalcontainer, de zogenaamde Dusseldorp Semio. Natuurlijk kan Dusseldorp u ook  voorzien van de welbekende grijze of groene kunststof containers (de kliko’s), aan een glascontainer voor gescheiden glasinzameling of blikafval en aan een compleet emballageprogramma voor gevaarlijk afval.

Dusseldorp plaatst op uw verzoek ook de zogenoemde bouwafvalcontainers, voor gescheiden inzameling van afvalstoffen tijdens het bouwproces. Met deze afzetcontainers in verschillende maten wordt puinafval, houtafval en gemengd bouw- en sloopafval bij u op locatie al gescheiden. Dusseldorp haalt de containers bij uw locatie op en brengt ze naar de juiste verwerkingsinstallaties. Hergebruik of recycling van de afvalstoffen is hierbij het uitgangspunt.

Branchepakketten
Omdat iedere branche zijn eigen afvalproblematiek heeft, biedt Dusseldorp een aantal specifieke branchepakketten.  Onder de naam 'Dus Recycle Programma' heeft Dusseldorp diverse concrete brancheconcepten ontwikkeld. Deze concepten voorzien, behalve in het oplossen van uw afvalprobleem, ook in het regelen van de wettelijk verplichte afvalstoffenregistratie.  Deelnemers aan het 'Dus Recycle Programma' die alle afvalstoffen door Dusseldorp laten inzamelen, krijgen het 'Dus Recycle Milieucertificaat'. Dusseldorp neemt u dus het complete afvalmanagement in uw bedrijf uit handen, met doelgerichte advisering en registratie.

Contact

Als u nadere informatie of gericht advies wilt over de inzameling of verwerking van bedrijfsafval of over de branchepakketten, kunt u natuurlijk altijd bellen: 0900-0955. U kunt ook het digitale antwoordformulier invullen.

Referenties

RSS

Kies een referentie

 • Intermetzo: het voordeel van schaalvergroting
 • Afvalscheiding op evenement 'De Groene Dagen'; Dusseldorp realiseert het
 • Provincie Gelderland kiest voor ondergrondse inzameling
 • Oog voor een schone omgeving
 • De lat ligt hoog op Sportcentrum Papendal
 • De creatie van de meest exclusieve jachten in de wereld.
 • Van Merksteijn International: Dusseldorp betrouwbare partner
 • BVA Auctions groeit samen met Dusseldorp
 • Bovag afvalinzameling : Kusters in Overloon
 • Meilink Borculo: De markt vraagt om continue verbetering

Contact

Contactformulier zijbalk IR

 •      
 • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.