Naar inhoud Naar navigatie
Voor een opgeruimd straatbeeld.

Containersoorten

Verschillende soorten afval vragen natuurlijk om verschillende soorten containers. Maar ook uw eigen bedrijfssituatie kan er voor zorgen dat u kiest voor een of meer specifieke containersoorten. Dusseldorp kan uw organisatie helpen aan vrijwel alle gangbare containers.
 
Kunststof vuilcontainer
Het begint natuurlijk met de kleine kunststof vuilcontainer zoals die ook in de meeste huishoudens wordt gebruikt. Grijs staat hierbij doorgaans voor restafval, groen voor etensresten (swill) of groente-, fruit- en tuinafval (gft) en geel voor (horeca)glaswerk. Uiteraard zijn er nog diverse varianten mogelijk, bijvoorbeeld voor papier- en incontinentieafval.
 
Metalen rolcontainer
De metalen rolcontainers zijn verkrijgbaar in een groot aantal maten, tot een inhoud van wel 5.000 liter. Ze zijn afsluitbaar, zodat derden er niet illegaal hun afval in kunnen storten.  U kunt ook kiezen voor een speciale rolcontainer voor vertrouwelijk papier.
 
Semio
Onder Semio´s verstaan we de semi-ondergrondse containers, die door Dusseldorp in diverse maten kunnen worden geleverd. Vanzelfsprekend plaatsen we ze ook voor u en we legen ze conform afspraak. Deze praktische en fraai vormgegeven containers zijn dè oplossing voor bijvoorbeeld bedrijven in de horeca-, recreatie- of onderwijsbranche. De containers passen dankzij hun vormgeving mooi in het straatbeeld en bieden toch heel veel ruimte voor afvalopslag, waardoor uw logistieke kosten voor de afvalinzameling beperkt blijven.

Ondergrondse inzamelsystemen
U kunt natuurlijk ook kiezen voor een volledig ondergronds afvalinzamelsysteem. Wij graven deze ondergrondse containers keurig voor u in, ledigen de containers, zorgen voor de afvalregistratie en het complete onderhoud. Ondergrondse containers nemen weinig ruimte in beslag, geven uw terrein een net aanzicht en maken een einde aan zwerfvuil. De containers zijn optioneel leverbaar met een geavanceerd identificatiesysteem, waardoor afvaltoerisme tot het verleden behoort en u precies in de gaten kunt houden wie er afval stort.
 
Afzetcontainers
De diverse formaten afzetcontainers worden veelal bij (ver)bouw-, sloop- en renovatiewerkzaamheden ingezet. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen, open of gesloten en desgewenst met een schuif. U kunt een afzetcontainer bestellen met een inhoud van 3 kuub, maar ook 40 kuub is geen probleem. Dusseldorp brengt de afzetcontainer wanneer u dat wilt en haalt hem ook weer op een afgesproken tijdstip bij u op.
 
Perscontainer
Perscontainers, voor het compact samenpersen van diverse soorten afval, zijn verkrijgbaar van 7 tot 23 m3, eventueel met kantelinstallatie. Deze kantelinstallatie maakt het mogelijk  om uw containers zelf te ledigen. Dit bespaart u in veel gevallen tijd en kosten.  De diverse perscontainers zijn zowel mobiel als stationair te verkrijgen en uiteraard geldt ook hier weer dat Dusseldorp de containers brengt en haalt op vooraf overeengekomen tijdstippen.
 
Emballageprogramma voor gevaarlijk afval
Voor gevaarlijk of chemisch afval, vloeistoffen, accu’s, gasontladingslampen, oliehoudend afval en andere specifieke afvalstoffen zijn diverse speciale oplossingen verkrijgbaar. Uiteraard adviseren de specialisten van Dusseldorp u graag over de geldende regels en de mogelijkheden en nemen we desgewenst alle zorgen rondom deze complexe afvalstromen uit handen.

Glascontainers
Tenslotte zijn er, voor het gescheiden inzamelen van bijvoorbeeld glas, representatieve containers beschikbaar, ook wel bekend als de ’glasbollen’.  Behalve de bovengrondse systemen zijn hier ook ondergrondse containers mogelijk, wat de opslagcapaciteit en de eventuele geluidsoverlast ten goede komt.

Overzicht
Voor een overzicht van de meest verhuurde containers kunt u onderstaand PDF document downloaden. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

Containersoorten.pdf

Contact
Wilt u meer weten over de containers die  voor uw situatie het meest geschikt zijn, bel dan met 0900-0955 of vul het onderstaande formulier in.

Formulier IR

 •      
 • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Referenties

RSS

Kies een referentie

 • Intermetzo: het voordeel van schaalvergroting
 • Afvalscheiding op evenement 'De Groene Dagen'; Dusseldorp realiseert het
 • Provincie Gelderland kiest voor ondergrondse inzameling
 • Oog voor een schone omgeving
 • De lat ligt hoog op Sportcentrum Papendal
 • De creatie van de meest exclusieve jachten in de wereld.
 • Van Merksteijn International: Dusseldorp betrouwbare partner
 • BVA Auctions groeit samen met Dusseldorp
 • Bovag afvalinzameling : Kusters in Overloon
 • Meilink Borculo: De markt vraagt om continue verbetering

Contact

Contactformulier zijbalk IR

 •      
 • Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.