Naar inhoud Naar navigatie
Dusseldorp
De oplossing dichtbij.

Dusseldorp organisatie

De oplossing dichtbij
Dusseldorp is uitgegroeid tot een zelfstandig, onafhankelijk concern dat het credo Ďdicht bij de klantí nog steeds hoog in het vaandel voert. Ook in de meest letterlijke betekenis. Wij hebben meerdere vestigingen verspreid over het noorden en oosten van Nederland. Van hieruit zijn wij actief voor (semi)overheden, Rijkswaterstaat, waterschappen, het Ministerie van Defensie, industrieŽn, projectontwikkelaars, het bedrijfsleven en particulieren. Vanuit onze vestigingen zijn we dicht bij de lokale samenleving en onze opdrachtgevers.
Daarom zeggen wij: 'Dusseldorp. De oplossing dichtbij.'

Missie en Visie
De medewerkers van Dusseldorp leveren kwalitatief hoogstaande diensten en producten. Wij stellen ons ten doel om met al onze activiteiten een vooraanstaande positie in te nemen. 
 
Wij zijn een betrouwbaar familiebedrijf dat al ruim 65 jaar servicegerichte dienstverlening uitvoert met circa 600 medewerkers in drie business units. Deze drie pijlers worden ondersteund vanuit het centrale kantoor in Lichtenvoorde. Door ons netwerk van vestigingen in ons werkgebied zijn we altijd dicht bij u.
 
Dusseldorp is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dagelijks werken wij aan een schonere en gezonde leefomgeving, een veilige werkomgeving en een stabiele bedrijfsvoering met oog voor de mensen in de organisatie. Ons beleid is erop gericht om een verantwoord evenwicht te hebben en houden tussen de financiŽle aspecten (economisch rendement en continuÔteit) en sociale en ecologische aspecten (mens en milieu).
Drie kernwaarden bepalen ons handelen: kwaliteit, betrouwbaarheid en service en gemak. Daarbij staat u als klant van Dusseldorp centraal.


Historie

In 1949 begon de heer Th.R.M. (Theo) Dusseldorp tijdens de wederopbouw van Nederland met een zand- en grinthandel annex puintransportbedrijf. Het bedrijf groeide sterk in en vanuit Lichtenvoorde. Zijn motto was dan ook:

ďaíjí meent daíj ít kunt, moíj ít doen.ď

In 1971 werd de eerste vuilniswagen aangeschaft en zijn we begonnen met het plaatsen en ledigen van verrijdbare mini-containers. De volgende grote stap was het aanschaffen van onze eerste puinbreker in 1979. Deze vorm van recycling was nieuw in Nederland. Sinds de jaren í80 heeft Dusseldorp een overslagstation voor gevaarlijke afvalstoffen en zamelen we dergelijke afvalstoffen landelijk in.

Sinds 1989 heeft zoon Frank Dusseldorp de leiding van het bedrijf overgenomen. Hij vormde het bedrijf in 2003 om naar de huidige Dusseldorp Groep dat met drie marktgeoriŽnteerde business units en een drietal service-units actief is.

Voor een actueel overzicht van ons organisatieschema kunt u hier een organogram  bekijken.

Kwaliteitsborging
De business units van Dusseldorp hebben diverse product- en procescertificaten. Deze certificaten hebben we voor u in kaart gebracht op onze pagina kwaliteitsborging. Deze pagina vindt u via deze link.

Inschrijvingen Kamer van Koophandel
Dusseldorp heeft diverse werkmaatschappijen die naar activiteit zijn geclusterd in business units. Om u de juiste informatie te verstrekken omtrent onze inschrijvingen bij de Kamer van Koophandel kunt u via deze link een actueel overzicht opvragen.

Nieuws

RSS

REMONDIS neemt Dusseldorp Groep over

Gezamenlijk persbericht De aandeelhouders van Dusseldorp Groep hebben... »

Overname afvalinzamelactiviteiten van Dusseldorp in Noord Nederland door GP Groot

GP Groot inzameling en recycling uit Alkmaar neemt de... »