Naar inhoud Naar navigatie
Dusseldorp
De oplossing dichtbij.

Dusseldorp organisatie

De oplossing dichtbij
Wij zijn een bedrijf dat het credo Ďdicht bij de klantí hoog in het vaandel heeft. Ook in de meest letterlijke betekenis. Wij hebben meerdere vestigingen verspreid over het noorden en oosten van Nederland. Van hieruit zijn wij actief voor (semi)overheden, Rijkswaterstaat, waterschappen, het ministerie van Defensie, industrieŽn, projectontwikkelaars, het bedrijfsleven en particulieren. Vanuit onze vestigingen staan wij dicht bij de lokale samenleving en onze opdrachtgevers. Daarom zeggen wij: 'Dusseldorp. De oplossing dichtbij.'

Missie en Visie
Onze medewerkers leveren kwalitatief hoogstaande diensten en producten. Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dagelijks werken wij aan een schonere en gezonde leefomgeving, een veilige werkomgeving en een stabiele bedrijfsvoering met oog voor de mensen in de organisatie. Ons beleid is erop gericht een verantwoord evenwicht te hebben en te houden tussen de financiŽle aspecten (economisch rendement en continuÔteit) en sociale en ecologische aspecten (mens en milieu). Drie kernwaarden bepalen ons handelen: kwaliteit, betrouwbaarheid en service en gemak. Daarbij staat u als klant centraal.


Verleden

In 1949 begon Theo Dusseldorp tijdens de wederopbouw van Nederland met een zand- en grinthandel annex puintransportbedrijf. Het bedrijf groeide sterk in en vanuit Lichtenvoorde. Vanaf 1989 had zoon Frank Dusseldorp de leiding over het bedrijf. Hij vormde het bedrijf in 2003 om naar de Dusseldorp Groep met drie marktgeoriŽnteerde business units: Infra, Sloop en Milieutechniek, Inzameling en Recycling en Rioolservice.

Heden
Met ingang van dinsdag 3 november 2015 is Dusseldorp Groep overgenomen door het Duitse familiebedrijf REMONDIS. De infra- en sloopactiviteiten zijn na de overname doorverkocht aan het Nederlandse bedrijf ReintenInfra BV.

Toekomst
REMONDIS gaat de overgenomen activiteiten op het gebied van inzameling & recycling en rioolservice, met ongeveer 375 medewerkers, voortzetten onder de naam van het nieuwe moederbedrijf. Het hoofdkantoor van REMONDIS wordt in Lichtenvoorde aan de GalileÔstraat gevestigd.

ReintenInfra gaat de overgenomen activiteiten, met de circa 200 medewerkers, voortzetten onder de naam Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek. Het hoofdkantoor blijft gevestigd aan de Albert Schweitzerstraat in Lichtenvoorde.

De verschillende onderdelen en stafdiensten van Dusseldorp Groep kennen een lange traditie van onderlinge samenwerking, zowel richting de markt als op het gebied van bijvoorbeeld administratieve processen. Het proces van de daadwerkelijke splitsing van de verschillende bedrijfsonderdelen wordt zorgvuldig opgepakt. De bereikbaarheid van uw contactpersoon middels telefoonnummer of e-mail blijft voorlopig als Ďvanoudsí, net als onze dienstverlening!

Nieuws

RSS

Juridisch fusie met REMONDIS Dusseldorp B.V.

Dusseldorp Inzameling en Recycling B.V. wordt REMONDIS Dusseldorp B.V. Zoals... »

Overname FMH Pompservice door REMONDIS Dusseldorp Rioolservice

LICHTENVOORDE - REMONDIS Dusseldorp Rioolservice heeft FMH Pompservice... »